tiistai 19. huhtikuuta 2011

Siittiön paluu

Vaasan näyttelystä tuli ostettua vähän sitä sun tätä, kun oli niin kivoja tarjouksia yms. Kuvan vasemmassa nurkassa oleva oranssi siittiön muotoinen lelu tuli hankittua, kun sai 3 lelua kympillä. Siinä on tennispallo pään sisällä ja joustavan hännän päässä on vinku. Jostain syystä sain agilitytreeneissä ajatuksen kokeilla leikittää Roosa-aussia sillä palkaksi ja muorihan syttyi siitä ihan mahdottomasti, sitä sai nostaa sillä ilmaan ja heitettäessä säntäsi perään... Valitettavasti sain toisen vähän vähemmän kuningas-idean ja leikitin sillä myös Misty-sakemannia ja siittiö oli nopeasti hengetön. Vaikka hännän varsi itsessään on vahvistettu lujalla valkoisella nauhalla, niin kuminauha sen sisällä katkesi, eikä siittiö pomppinut enää iloisesti...

Roosa ei ole enää aikuisena tahtonut innostua tällaisista lapsellisista jutuista, joten tämä pehmeä, venyvä lelu oli pelastettava. Tein sille ruumiinavauksen, joka vahvisti epäilykseni tosiksi, että saksanpaimenkoiran leikki oli ollut liikaa siittiön sisäiselle kuminauhalle. Laitoin tuon onnettoman ohuen kuminauhan kaveriksi vielä oikein leveää kuminauhaa, sekä vahvistin siittiön vartta sisäpuolelta kangassuikaleella, joka on peräisin lyhennettyjen farkkujen lahkeista. Kierrätystä! xD Sitten vaan kuminauhat molemmista päistä kiinni, toinen pää hännänpään solmun alapuolelle ja toinen kurkkuun. Ompelin sen myös keskeltä kiinni varren keskiosaan.
Hän elää! :D Siittiö selvisi vaikeasta leikkauksesta ja on taas oma terhakka itsensä! :) Nyt seuraavia agilitytreenejä vaan odottamaan entistä ehompana. Hampaan jäljistä jäi muutama arpi, mutta tästä lähtien leikitämme tällä vain pikkukoiria! ;)

Posted by Picasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti