torstai 31. toukokuuta 2012

Overlay Mandala Crochet......... Yeah, right! xD

Törmäsin todella upeisiin kuviin netissä ja halusin kokeilla sitä. No, katsokaa nyt itse, kukapa ei haluaisi osata tehdä tällaisia? :D
En kuitenkaan löytänyt ensi hätään ohjetta sen enempää suomeksi kuin englanniksikaan, joten yritin vain kuvien perusteella tehdä itse. Tässä postauksessa on oman viritelmäni malli. Tein kuitenkin keskustan erilailla ja luovutin keltaisen kohdalla löydettyäni vihdoin ohjeita ja tajuttuani tehneeni homman ihan väärin. Se myös selitti, että oma työni oli käppyrä.

These are not made using the right technics because I couldn't find any tutorials from the Internet! This blog post inspired me, but the center is different and I gave up after yellow realizing I didn't do it proberly.
2 kommenttia:

 1. Siis wau! En ole ennen ko mandala juttuihin törmännyt ja olen ihan sanaton. Hieno! Tämmästä on pakko ehtiä itsekin joskus tässä kokeilamaan. Kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 2. Hei suomalainen ystävä! (Thanks Google Translate!)

  Thank you for posting this detailed set of pictures of your overlay crochet mandala and the way you made it. It's very illuminating and nobody else has posted anything like it.

  It's beautiful!

  CC from Texas

  VastaaPoista