lauantai 14. syyskuuta 2013

Bongattua Facebookista!

Nyt taas koreillaan lainahöyhenissä, koska haluan jakaa hyviä kierrätysideoita teille muillekin! Löysin ihanan ryhmän "Kierrätys ideoita" (huomatkaan yhdys sana virhe!) ja siellä nämä vinkit on jaettu. :) Aion nyt vain törkeästi kopioida mieluisimpani tänne, toivottavasti kuvat näkyvät teillekin! Ilmoitelkaa, jos eivät... Kuvan alla on "krediitit".

SISUSTUSTA:

Tee kotiin syksyn lehdistä lehtikulho. Blogissa ohje ja kuvia: http://bit.ly/LvngStn173
 Rakastan syksyn lehtiä ja värejä, vaikka muuten en varsinaisesti syksystä pidäkään, koska minulle se ennen kaikkea symboloi talven alkua ja kesän loppua.


21. elokuuta sovelluksella matkapuhelin
Tässä toisessa valmistamassani renkaassa on lusikat, viinilasit ja jokunen nauha käytössä. Yksinäinen timantti ja kännykorukin on ripustettu tähän....
 Tässähän onkin hyvä idea, varsinkin kun minulle on hieman kertynyt pieniä snapsi- tai mitälie laseja, joille ei ole oikein käyttöä. :D Mutta mitähän seinänaapuri tykkää, jos tuulikelloni kilinä kuuluu hänenkin makkariinsa..?

Cool & easy DIY: lamp with old photo negative !

Magical! Amazing chandelier inspired by nature turns a room in to a FOREST.
Keskustelussa annettuja vinkkejä:
  • ...ne voi kiinnittää vain osaan kupolia niin että varjot peittäisivät katon ja ehkä yläosan seinistä. näin ihmisten kasvoillekaan ei tulisi outoja oksavarjoja - paitsi jos Halloween-juhlia varten haluaa kauhutunnelmaa 
  • VINKKI KIEMURAISIA OKSIA KAIPAAVILLE! jos luonnosta ei löydy näin sykeröisiä oksia niin vanhoista sähköjohdoista ja rautalangan pätkistä saa muotoiltua ihania kiemuroita ja väkäsiä, lisää tekstuuria "oksiin" saa liukenevista wc-paperirullista. jos lisäät haluamasi värin jo rullan liotusveteen säästyt maalaamisen vaivalta. Itse lorautan myös eri-keeperiä joukkoon, tai käsittelen pinnan vielä ohennetulla liimalla.

DIY Orange Rose Tutorial (video) --> http://bit.ly/18bpEUJ
ORANSSIA!!!! :)

LEMMIKILLE:

Even pets are loving the vintage vibe!

Cute idea ... DIY Sweater for your Pet
 Tätä olen suunitellut itsekin ja säästänyt vanhoja paitoja sen varalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti