perjantai 28. lokakuuta 2016

Koristeltu valopallo

Koristelin yhden viimevuotisen valopallon perheystävällemme lahjaksi. Siitä tuli tulevan omistajansa maun mukaisesti oikein "kruusattu", kuten täällä päin sanotaan överikoristeellisesta. Tai ainakin toivottavasti siitä  tuli sellainen...


 

Itse palloon olen linkannut ja vinkannut ohjeita edellisessä postauksessa. Koristeet kiinnitin yksinkertaisuudessaan kuumaliimalla. Koristeet löytyivät äitin jouluasetelmavarastoista. Siinä on kullanväristä ja punaista omppua, kullanväristä ja punaista kelloa, tekokasvien lehtiä ja havua, jokin kuivattu sitrushedelmäviipale, hopeanväristä pakettinarua, hopeanväristä ja punaista helminauhaa, kanelitanko, sekä lahjapaketti. Paketti on askarreltu itse paketoimalla nelikulmainen styroksin tai oasiksen pala hopeanvärisellä lahjapaperilla ja kullanvärisellä narulla.

2 kommenttia:

  1. TIGER ROADING - TITIAN RACING - TINIAN ART - TINIAN
    TIGER titanium for sale ROADING. titanium engagement rings TITIAN RACING. TITIAN RACING. TITIAN RACING. titanium metal TITIAN RACING. TITIAN RACING. TITIAN babyliss nano titanium RACING. TITIAN RACING. TITIAN RACING. TITIAN RACING. TITIAN RACING. babylisspro nano titanium TITIAN RACING. TITIAN RACING.

    VastaaPoista