perjantai 7. joulukuuta 2012

Joulukortteja taas

En ole hetkeen päivitellyt tänne, mutta aloitan silti tuoreimmasta eli joulukorteista. Eihän ne mitään taidokkaita ole, mutta tykkään silti laittaa kaiken tänne -ennemmin tai myöhemmin. ;) Häiritsi, kun kaikki muut on jo niin joulutunnelmissa, ja itsellä se on yhä hukassa, kuten joka vuosi. Joulukorttien askartelu on ainoa tapa saada meikäläisellekin vähän joulufiilistä. Aloitin tänään, itseppäisyyspäivänä, kun kerrankin oli vapaapäivän kunniaksi aikaa! :) Enkä sitten aloitettuani meinannut taas osata lopettaa. Niin kivaa askartelu on, olisihan niitä kortteja ollut jäljellä vielä viime joulusta.

Ennenkuin järkytän teidät tämän vuotisilla "luomuksillani", mainitsen yhden kivan blogin, joka käsittelee joulua meikäläisen mieleen! :D Blogi on nimeltään Pakollinen joulu. Sielläkin askarrellaan!

Ja sitten kortinrumiluksiin. Tänä vuonna on näköjään teemana vanhojen korttien kierrätys. Aika paljon tässä on siis kierrätetty lähinnä mummon viime jouluna saamia kortteja... ;)

Mukaan pääsi myös jokunen Tiimarin joululehdestä saksittu kuva:

Oikeanpuolimmaisen reunukset on joulukortista. ;)
Alimmaisen reunukset ovat myös joulukortista, mutta en muista mikä kuva siinä oli keskellä...

Näistä tuli aika rumat (siis erityisen)... :P Oikeanpuolimmaiseen piti panna noin paljon glitteriä, koska töhrin yhden kohdan.
Alimmainen on sitten jo joulukortista kierrätetty.
 Viime vuoden joulukorteista:

Näiden kahden kortin kuvat ovat yhdestä ja samasta kortista. Enkä minä tee tätä säästääkseni vaan askartelun ilosta! :'D

Alimmainen on taas aika susi. :D


Molemmissa kuva ja teksti ovat samasta kortista.

Vasemman puoleinen on kiepsahtanut väärin päin... Alkuperäisessä kortissa oli noiden reunusten sisällä oikeanpuolimmaisen kortin kuva.

Aneemiset.

Pari koira-sutta... Nämä korttipohjat olivat sellainen "2-sivuinen" kortti VIP Storelta edustajille. Koristelin lisää.

Alemman kortin reunukset olivat yhtä ylemmän kortin keskuksen kanssa. Ja tonttu on mistäs muualtakaan, kuin maailman parhaiden joulukarkkien paketista, eli Tonttu-paketista! :9

Vasemmanpuoleinen teksti kuului samaan korttin oikeanpuoleisen kortin kuvan kanssa.

Ja nämä enkelit ovat samasta kortista.


Innostun ehkä vähän liikaakin tähdistä ja glitterireunoista. Tähdille ei ole mitään järkevää selitystä, koska niitä on oikeastaan aika rasittava laittaa. Mutta kunnon tuubista terävällä nenällä on kiva piirrellä glitteriliima-viivoja. :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti