lauantai 29. joulukuuta 2012

Tikkuamisia ja koira töissä

Ennen kuin keksittiin tuo neulahuovutus, me neulottiin/virkattiin työpajalla kaikenlaista joulumyyjäisiin. Ne eivät kuitenkaan ole niin kannattavia, koska niissä menee paljon enemmän aikaa. Kaikki on tehty työpajalle lahjoitetuista jämälangoista.

Ensin tein sinertävän vihreän kaulurin tms isoilla puikoilla nyppyisestä langasta.Siitä piti tulla kaulahuivi, mutta lanka loppui kesken...


Sitten tein tuon lapsen kauluhuivin, johon on yhdistelty kahta eri lankaa, pehmoista pinkkiä ja valkoista "pampulalankaa". Mannekiininä australianterrierini Timi, joka kävi töissä. ;)

Koska pajalaiset ovat hanakoita antamaan koirille herkkuja eväistään, pistin Timin poikahousuun kieltolapun. Timi on allerginen vehnälle, vatsavaivojen lisäksi se saa vehnästä korviinsa mustia kuivia pilkkuja, joiden saaminen pois on todella pitkällinen prosessi. Korvien hassu muoto johtuu siitä, että perusteellinen eläinlääkäri halusi ottaa niistä koepalat.

Poikahousuja ei tosin olisi tarvittu, mutta halusin ehkäistä noloja tilanteita. Pajalla nimittäin normaalisti on tollerinarttu Iida. Mutta eihän Timi edes meinannut merkkailla, vanha mies, ja leikattukin vielä! :D Joskus sitä vaan unohtaa, että edes yksi uroksistamme ajattelee yläpäällä...Virkkasin myös tällaisen sinikettupuuhkan. ;) Idean sain pari päivää aikaisemmin pajalla vierailleelta ihanalta pikkutytöltä. Hänen perintökettunsa tosin oli kaksinkertainen, mutta käyttäminen sininen mohair ei sellaiseen riittänyt, eikä aika... ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti