lauantai 29. joulukuuta 2012

Joulukortti-roskapostia

Unohdin toivottaa tässä blogissa hyvää joulua, mutta menköön tämä vaikka uuden vuoden toivotuksesta! Mutta ihmekös tuo, jos jotain unohtuu, koska meillä on juhlittu joulun lisäksi saksanpaimenkoirapentueen syntymää! :)


Ja sitten taas meikäläisen tuherruksiin! Nämä ensimmäiset kortit kokeilin skannata. Muuten kiva, mutta nuo glitteriliimat näyttää aika pahoilta. Siis muutenhan ne olisivat aivan täydellisiä! ;D Nämä on tehty joulun jälkeen:

Kahden tonttuaiheisen kortin kuvat on leikattu yhdestä ja samasta kortista. Reunukset ovat todennäköisesti vielä jostain muusta kortista. Enkelikortin vaaleansininen ylä- ja alaosa kuului yhteen noiden noutajanpentujen kanssa. Noutaja-kortti on modattu jo alunperin itsetehdystä kortista. Hyi minua! :D

Näissä kahdessa kortissa on yhdistetty kahta eri korttia. Mutta ei keskenään samoja kortteja kuitenkaan, vaan valmistukseen on käytetty 4 eri korttia. Lumiukko yrittää olla kohollaan taustasta.

Muistattekos mitä sanoin siitä, että glitteriliimatt näyttää skannattuna entistä huonommilta skannattuna..? Tai sitten minä vaan huomasin sen vasta näin! ;D Kynttilät on koholla.

Joululahjapaperia käytetty näihin. Jos unohdetaan nuo glitterit yms. niin ei näistä niin susia tullutkaan, kuin kuivuessaan näytti, siinä vaiheessa paperit menivät aika ruttuun...

Ei aavistustakaan, mistä tämä tähtitaivas/joulukuusi-pahvi on kotoisin, mutta tällaiset niistä tuli! Valkoinen neliö alemmassa kortissa on koholla taustasta ja se on anastettu toisesta kortista. Tekstit ovat oikeasti hopean- tai kullanvärisiä.
Ennen joulua tehtyjä. Eläinten kuvat on napattu eläinlääkärin odotushuoneesta saaduista esitteistä. Hamstrasin niitä käydessämme tuon yllämainitun koiraemon kanssa röntgen-kuvassa. Se oli muuten huono idea, älkää tehkö sitä kuin aivan viime tipassa! Koska se voi kuulemma käynnistää synnytyksen, minkä kuulin vasta jälkeen päin. En tiedä, ei kai ne säteet vaan ehkä se stressi ja pöydälle nostaminen yms?!??! Koira nimittäin vuosi mustaa sen illan, säikäytti meidät kaikki ja joutuipa vielä liikuntakieltoonkin synnytykseen asti. Eikä sillä saa selville pentujen lukumäärää mitenkään 100% varmuudella. Tuonkin kuvassa näkyi 5 pikkuluurankoa, mutta 3 pentua sieltä tuli. Käytiin vielä synnytyksen jälkeen uudestaan kuvissa ja tyhjä se masu oli. Ensimmäisen kuvan uusintatutkimus paljastikin, että koira oli juuri jotenkin heilahtanut kuvaushetkellä ja osa luurangoista erottui kahtena. :P

Luotto-eläinlääkärille berninpaimenkoira! :)

Äksyn näköinen katti, mutta työpajaohjaajamme omistaa persialaisia! :D


Kuusen kuva ei jäänyt noin ryppyyn! :D

Vasemmalla Tiimarin lehdestä saksittua, oikealla oleva taivas on jostain Jeesuslapsi-kortista.

Oikeanpuolimmainen kortti on sakemanni-emon omistajalle, kuvassa lisäksi uusi ystävänsä australianterrierimme Lilja.

Vasemmanpuoleisen kortin Jeesuslapsi-kuvan vieressä on ollut tuo oikeanpuolimmaisen kortin teksti.

Metsästyskoira-kortti metsästyskoiriensa kanssa agilityä harrastavalle treenikaverille. ;)

Tuo shetlanninlammaskoira-kortti ei nyt äkkipäätä näytä jouluiselta...


Enkelit ja jäälyhty kuuluvat samaan korttiin. Noutaja-kortti piti olla kärpässienineen inside-huumoria kaverilleni, mutta lähettämisen kanssa tuli vähän kiirus ja äitee ei sitten laittanutkaan kortteja ihan niille, joille ne oli tarkoitettu. Pitää lähettää tämä sille vaikka ensi vuonna. ;)

Nämä siis olivat yhtä ja samaa korttia. ;)
Viime vuodelta jäi jotain kortteja bloggaamatta ja enhän minä voi päästää teitä näin vähällä! ;D

Liukuhihnatyöskentelyä... Lahjapaperista leikattuja enkeleitä.
Lisää liukuhihnatyöskentelyä. Sain muka hyvänkin idean, mutta se osoittautui huonoksi. Että mä sitten inhosin noiden tekemistä! Eihän nuo karkkipaperit pysyneet aloillaan millään Erikeepperillä ja kuka jaksaa pitää niitä ikuisuuden paikallaan tai painon alla, siinä piti olla kuumaliimaa! Mutta liimapistooli päätti valuttaa sitä liimaa kokoajan ihan kuin räkää pulkkamäessä... Enkelien hiukset on jämälankaa.

Tuo on vielä ajalta, jolloin mulla oli toimiva kultatussi sekä muitakin värejä glitteriliimaa kuin punaista ja kultaa. ;) Ja ihan on pitänyt ottaa kuva jo, kun liimaklöntit on yhä märkiä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti